- samlet udbud af sommerhuse i Klitmøller
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Klitmøller  /  Klitmøller - Spanggårdsvej 35
<<Tilbage

Hus nr.  28219504 - Klitmøller - Spanggårdsvej 35

Beskrivelse
Luksussommerhus med spa og sauna og alt tænkelig komfort. Flot beliggenhed midt i smuk natur og veletableret sommerhusområde i surferparadiset Klitmøller - ved Vesterhavet i Thy.

Indretning
Sommerhus til 8 personer. Sommerhus med husdyr tilladt. Det nyere sommerhus er flot og gedigent indrettet. Veludstyret køkken, som ligger i åben forbindelse med et rummeligt opholdsrum. Her har du behagelige og på alle måder komfortable møbler, brændeovn, flot, stort TV og naturligvis gratis Wi-fi internet. Stort badeværelse i højeste kvalitet med spabad og sauna samt gulvvarme. Dertil gæste-WC med bruser og ligeledes med gulvvarme Alle muligheder er her til stede for at forkæle sig selv med lækker wellness. Sengepladserne fordeler sig i hele fire soverum. I de to soverum er der i hver to enkeltsenge, som står sammen, så det reelt fungerer som dobbeltsenge. I de sidste to soverum står enkeltsengene hver for sig. Sommerhuset er meget rummeligt. Alt er særdeles velholdt.

Udendørs
Sommerhuset har en dejlig vestterrasse med aftensol og en stor sydterrasse med direkte adgang fra opholdsrummet. Den sidste er delvist overdækket og med god læ. Gode havemøbler, liggestole og grill er naturligvis til din rådighed, når du holder sommerhusferie i dette sommerhus.

Beliggenhed
Klitmøller er kendt af mange under tilnavnet "Cold Hawaii" - et navn som idag bruges om hele kysten ud for Thy pga. de unikke muligheder som Vesterhavet netop her byder surfere. Om du ynder at dyrke denne sport selv, eller om du bare gerne kigger på - valget er dit. Alle muligheder er til stede. Klitmøller ligger ca. 15 kilometer nord for den lige så kendte og populære kystby Nr. Vorupør og umiddelbart syd for havnebyen Hanstholm - det øverste punkt på den jyske vestkyst, før du når Vigsø Bugt og Jammerbugten og dermed Nordjylland. Den charmerende købstad Thisted ligger smukt ved Limfjorden blot ca. 15 kilometer mod øst. Klitmøller er et godt udgangspunkt for en afslappende ferie i natursmukke omgivelser og med gode aktivitetsmuligheder året rundt.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 107 m2
Grundareal: 1200 m2
Opført: 2011 
Afstande:
Vandet: 960 m
Indkøb: 600 m
Restaurant: 1,2 km
Golfbane: 2,8 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.486,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.486,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.812,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.812,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
FryserJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:26 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:37 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
VandrevenligJa
LystfiskervenligJa
Gode fiskeforholdJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen