- samlet udbud af sommerhuse i Nr. Vorupør / Nørre Vorupør
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Nr. Vorupør / Nørre Vorupør  /  Vorupør - Delfinvej 24
<<Tilbage

Hus nr.  28095040 - Vorupør - Delfinvej 24

Beskrivelse
Dette pragtfulde kvalitetssommerhus er lyst og venligt indrettet med højt til loftet og et godt lysindfald over alt. Sommerhuset er udstyret med al tænkelig komfort og specielt skal fremhæves det store luksusbadeværelse med spabad og sauna.

Indretning
Her er der tale om et af de bedste huse i Nr. Vorupør. Alt i og ved huset er i gennemført høj kvalitet, og det er et meget efterspurgt hus på alle tider af året. Sommerhuset deltager i Feriepartners koncept omkring specielt småbørnsvenlige huse, idet det ud over vaskemaskine samt sandkasse og gynge på grunden også tilbyder både en praktisk barneseng og højstol til dig, som medbringer småbørn. Opholdsrummet i sommerhuset er rummeligt og åbent og godt møbleret, så du kan slappe af og hygge dig. Direkte i forlængelse heraf har du det veludstyrede køkken, og sommerhuset råder over 3 soverum, hvor der er dobbeltseng i de to og to enkeltsenge i det sidste. De 2 sidste sovepladser er i den hyggelige alkove, som du finder i opholdsrummet. Her er det også hyggeligt at slappe af med en god bog eller en middagslur. Som prikken over i'et har luksushuset et flot badeværelse med spabad, sauna og naturligvis gulvvarme.

Udendørs
Whirlpoolhuset har en stor og delvist overdækket terrrasse med gode havemøbler, liggestole, grill og parasol. Her kan du stort set på alle tider af året hygge dig og slappe af og nyde de smukke omgivelser.

Beliggenhed
Luksushuset ligger centralt men samtidigt meget roligt og natursmukt midt i Nr. Vorupør, som er den mest populære ferieby i Thy, hvor du også finder de andre populære kystbyer Agger, Lyngby, Stenbjerg, Vangså, Klitmøller og Lild Strand. Tag cyklen med på ferien og følg cykelruten fra Hanstholm i nord til Agger i syd og nyd de små kystperler samt Nationalpark Thy og Vesterhavet og noget af Danmarks absolut mest unikke og smukke natur!

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Sydthy Svømmebad, Hurup) hele året!

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 100 m2
Grundareal: 1400 m2
Opført: 2003 
Afstande:
Vandet: 880 m
Indkøb: 900 m
Restaurant: 1,1 km
Golfbane: 10,4 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.680,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.680,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.422,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.422,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:13 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:23 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
BørnevenligJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen