- samlet udbud af sommerhuse i Nr. Vorupør / Nørre Vorupør
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Nr. Vorupør / Nørre Vorupør  /  Vorupør - Tunvej 7 A
<<Tilbage

Hus nr.  28094988 - Vorupør - Tunvej 7 A

Beskrivelse
Dette luksushus er udstyret med flotte kvalitetsmøbler og al tænkelig komfort.
Sommerhuset er lyst og venligt indrettet med masser af plads, luft og lys. Huset ligger på en dejlig naturgrund i Vorupørs mest eftertragtede område og har en stor, delvist overdækket og lukket terrasse.

Indretning
Du kommer først ind i husets praktiske baggang/bryggers, hvor du finder et bord med vask og husets vaskemaskine og tørretumbler samt god plads til at komme af med fodtøj og overtøj. Herefter når du det dejlige køkken, som ligger i direkte forbindelse med det store opholdsrum. I opholdsrummet har du loft til kip, lyst træ på vægge og lofter og et godt lysindfald gennem de store panoramavinduer. Praktiske flisegulve overalt. Huset har et praktisk gæste-WC samt et stort og luksuriøst indrettet badeværelse med et lækkert spabad og en god sauna. Når der skal soves, kan I fordele jer i 3 soverum, hvor de to har hver en dobbeltseng og det sidste to enkeltsenge. Dertil er der en hems med to madrasser i huset. I soverummene er vægge og lofter ligeledes af lyst træ, og her er der trægulve. Alt er meget velholdt og i bedste kvalitet.

Udendørs
Sommerhuset har en meget stor terrasse, som omgiver huset mod øst, syd og vest. Denne er helt aflukket, hvilket er en kæmpe fordel for dig som medbringer din hund, eller hvis familien har mindre børn med. En del af terrassen er overdækket, og der er naturligvis både havemøbler, liggestole og en grill.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund i rolige og natursmukke omgivelser centralt i Nr. Vorupør. Få hundrede meter nord for huset er man midt i Nationalpark Thy med næsten uendelige muligheder for at nyde naturen eller udfolde sig aktivt i den. Vorupør er stedet for dig, som er lystfisker, surfer eller bare vil hygge dig i byen med god shopping, et godt udvalg af spisesteder samt mange aktivitetsmuligheder såsom at dyppe lys, spille minigolf, ride på islandske heste og meget andet. Lejer du dette hus har du samtidigt fri og gratis adgang til byens to tennisbaner.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

Generel information:
Personer (indtil 5. jan. 2018): 8 
Personer (fra 6. jan. 2018): 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 111 m2
Grundareal: 1605 m2
Opført: 2003 
Afstande:
Vandet: 980 m
Indkøb: 800 m
Restaurant: 1,1 km
Golfbane: 10,7 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.945,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.945,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.680,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.680,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:90 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
MadrasJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:17 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:19 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
VandrevenligJa
BørnevenligJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen