- samlet udbud af sommerhuse i Klitmøller
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Klitmøller  /  Klitmøller - Kobbelsti 46
<<Tilbage

Hus nr.  28094966 - Klitmøller - Kobbelsti 46

Beskrivelse
Dette arkitekttegnede feriehus er udført i de bedste materialer af meget høj kvalitet.
Med sin unikke beliggenhed i første klitrække ved Klitmøllers bedste badestrand, er der tale om et virkeligt liebhaverhus.

Indretning
Sommerhuset er rummeligt og har god plads til en stor eller to familier. Huset er meget veludstyret med al tænkelig komfort og mange fine detaljer. Rummeligt opholdsrum med smagfuld og gedigen indretning. Stort og meget veludstyret køkken (renoveret april 2016) samt to badeværelser, hvor det ene har spabad og sauna og det andet er udstyret med husets vaskemaskine og tørretumbler. Selve hovedhusethar 3 soverum, hvor det meget rummelige hovedsoverum har en dobbeltseng, det andet soverum to enkeltsenge og det sidste en praktisk dobbelt sovesofa. To sovepladser (enkeltsenge) er i anneks! Endvidere er huset topisoleret og meget velegnet også til vinterbrug.

En uddannet energirådgiver fra FeriehusEnergi.dk har i 2014 certificeret dette feriehus i forhold til, hvor energirigtigt huset er bygget og indrettet. Alle huse er vurderet på en 7-trins skala, hvor A afspejler det mest energivenlige og G afspejler det mindst energivenlige. Du kan som gæst i et energicertificeret hus bruge husets energistempel som sikkerhed for, at dine forbrugsomkostninger er så rimelige som muligt. Og at de miljømæssige hensyn er så optimale som muligt. Dette feriehus har modtaget energistemplet D.

Udendørs
Sommerhuset har på grunden gynge og sandkasse til familiens børn, og idet der både er barneseng, barnestol samt vaskemaskine i huset er dette hos Feriepartner kvalificeret som værende specielt småbørnsvenligt. Terrassen mellem hovedhuset og anneks samt garage udgør en læfyldt oase, hvor du kan benytte havemøbler, liggestole og husets grill, når vejret tillader det.

Beliggenhed
Liebhaverhuset er beliggende helt i 1. klitrække i den populære og mondæne ferieby Klitmøller. I Klitmøller har du gode muligheder for at spise ude i sommerhalvåret på både Café Conrad, Niels Juel med stort fiske tag-selv-bord eller Klitmøller Røgeri. Du finder en god dagligvarebutik og mange mindre, hyggelige specialbutikker. Flere muligheder for shopping og restaurantbesøg finder du i nærliggende Hanstholm eller Thisted.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Sydthy Svømmebad, Hurup) hele året!

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 140 m2
Anneksareal: 6 m2
Grundareal: 1600 m2
Opført: 1988 
Renoveret: 2016 
Allergivenlig
Afstande:
Vandet: 100 m
Indkøb: 630 m
Restaurant: 1,2 km
Hav: 100 m
Golfbane: 3,7 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.844,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.844,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.938,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.938,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Sovesofa dobbelt:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
Udendørs bruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
Udendørs køkkenJa
GarageJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:30 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:56 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
CykelvenligJa
BørnevenligJa
VandrevenligJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen