- samlet udbud af sommerhuse i Nr. Vorupør / Nørre Vorupør
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Nr. Vorupør / Nørre Vorupør  /  Vorupør - Nordsøvej 39
<<Tilbage

Hus nr.  28094836 - Vorupør - Nordsøvej 39

Beskrivelse
Hyggeligt og velindrettet sommerhus i Vorupør med god terrasse og havepejs.
På en central adresse i Vorupør med nem adgang til byen, stranden og indkøbsmuligheder ligger dette dejlige velholdte hus, ideelt for en familieferie i det nordjyske.

Indretning
Huset er praktisk indrettet med tre soveværelser og to badeværelser i den ene side af huset og et stort åbent køkken-alrum i den anden side. Køkkenet er udstyret med alt indenfor moderne hvidevarer og har udgang til en terrasse, så det er nemt at dække op til måltiderne udenfor. I umiddelbar forlængelse af køkkenbordet ligger spisepladsen, som er indrettet med brændeovn. Herfra er der åbent til den store stue, hvor der er et hyggeligt sofaarrangement ved tv'et. Hele dette område har et dejligt lysindfald fra de mange vinduer og fra en skøn glaskarnap, hvor man selv på kølige dage kan nyde udsigten til haven med en kop kaffe i hånden. I de tre soveværelser er der to dobbeltsenge og to enkeltsenge, og begge badeværelser har gulvvarme, wc og bruser, så man undgår kø om morgenen. Alt i huset er velholdt og indrettet med gode møbler, der er kvalitet at hente for pengene i dette hus.

Udendørs
Huset ligger tilbagetrukket fra vejen på en kuperet naturgrund, som er omgivet af store træer. Det er derfor altid muligt at finde læ for Vestenvinden. Der er anlagt en god terrasse hvor specielt den hyggelige havepejs skal fremhæves, som både kan bruges som grill og pejs. Den bliver det helt naturlige samlingssted på lune sommeraftener.

Beliggenhed
Med adresse midt i byen er der kun en kort gåtur til indkøb, restaurant og til Vorupørs dejlige strand. Her kan man få mange timer til at gå med at bade, lege med sand eller kigge på de mange fiskerbåde, og er man heldig, kan man handle en friskfanget fisk med hjem til aftensmaden. Det er også muligt at besøge Nordsø Akvariet og blive lidt klogere på livet under vandets overflade. Har man lyst til en lang frisk trave- eller cykeltur, ligger Thy Nationalpark ikke langt fra byen, her er uberørt natur så langt øjet rækker.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 91 m2
Grundareal: 1100 m2
Opført: 1971 
Afstande:
Vandet: 495 m
Indkøb: 480 m
Restaurant: 400 m
Golfbane: 11 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.941,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.941,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.102,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.102,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:9 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:31 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen