- samlet udbud af sommerhuse i Nr. Vorupør / Nørre Vorupør
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Nr. Vorupør / Nørre Vorupør  /  Vorupør - Fiskervej 159
<<Tilbage

Hus nr.  28094658 - Vorupør - Fiskervej 159

Beskrivelse
Centralt i den idylliske fiskerby Nr. Vorupør ligger dette velholdte feriehus, som er pænt og typisk skandinavisk indrettet med trægulve og masser af lys og luft.

Indretning
Sommerhuset udlejes til 6 personer, og der er husdyr tilladt. Tag gerne din hund med på ferie i dette sommerhus ved Vesterhavet. Sengepladserne fordeler sig med en dobbeltseng i hvert af de to soverum, som der findes i husets stueplan. En trappe fører fra opholdsrummet til en hems / 1. sal, hvor du finder yderligere 4 sengepladser. Specielt skal fremhæves den meget dejlige og sydvendte udestue, som vi godt kan love er et rigtigt dejligt og meget populært opholdssted. Opholdsrummet med brændeovn og fladskærms-TV og Wi-fi internet ligger i forlængelse af det veludstyrede køkken, som er med bl.a. opvaskemaskine og mikroovn. Badeværelset er rummeligt og har gulvvarme, sommerhusets vaskemaskine og tørretumbler samt en dejlig sauna. Perfekt til en svedetur efter en travetur ved Vesterhavet. Alt er moderne og tidssvarende indrettet, men uden at der er gået på kompromis med hyggen.

Udendørs
Sommerhuset har flere dejlige terrasser, og I har naturligvis havemøbler, liggestole og grill til jeres disposition under jeres ophold. Der er både gynge og sandkasse på grunden, hvor der også er god plads til leg og boldspil for børn og voksne, som trænger til at røre sig. Senest har det populære sommerhus fået tilføjet et udekøkken, som er populært, når de friskopgravede gulerødder og kartofler skal skrabes, eller den friske fisk, som du lige har købt ved en af prammene i Vorupør, skal gøres rent. Her er der sommerhusidyl for alle pengene.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger centralt i Nr. Vorupør med nem og komfortabel gåafstand til alt i den hyggelige ferieby. Det sted, hvor alle automatisk søger hen er til fiskerbådenes ophalingsplads ved læmolen og det nye havbad fra 2014. Her har I spisesteder, hyggelige butikker, og altid noget at se på og deltage i året rundt. Vorupør er ubetinget en af de mest veletablerede og charmerende feriebyer ved den jyske vestkyst. Absolut vanedannende.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Sydthy Svømmebad, Hurup) hele året!

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 78 m2
Grundareal: 952 m2
Opført: 1982 
Renoveret: 2003 
Afstande:
Vandet: 1,1 km
Indkøb: 540 m
Restaurant: 970 m
Golfbane: 11 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.859,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.859,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.844,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.844,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
FryserJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
MadrasJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
Udendørs køkkenJa
TerrasseJa
PetanqueJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:9 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:16 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 7. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Gode fiskeforholdJa
BørnevenligJa
VandrevenligJa
LystfiskervenligJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen