- samlet udbud af sommerhuse i Stenbjerg
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Stenbjerg  /  Stenbjerg - Sarasvej 33
<<Tilbage

Hus nr.  28458377 - Stenbjerg - Sarasvej 33

Beskrivelse
Sommerhus i Stenbjerg. Sommerhus i Thy. Sommerhus ved Vesterhavet. Kært barn har mange navne.
Midt i det smukke klitlandskab i områdets mest eftertragtede sommerhusområde, umiddelbart sydvest for Stenbjerg by, ligger dette dejlige sommerhus. Huset er meget velholdt og hyggeligt indrettet og hører pga. sin beliggenhed til områdets absolutte liebhaverhuse.

Indretning
Sommerhuset har 3 soverum, hvor der er en dobbeltseng i hovedsoveværelset og 2 køjesenge i hver af de øvrige soverum. Rigtig godt og gedigent køkken og bad og et meget smagfuldt indrettet opholdsrum med smukke klinker på gulvet samt hvidmalede vægge og lyst træ på lofterne. Her kan du læne dig tilbage og nyde de lækre møbler, kunsten på væggene, ilden som knitrer i brændeovnen og måske en film på det store fladskærms-TV. Huset er et stenhus og godt isoleret, hvorfor der er lave forbrugsomkostninger.

Udendørs
Mod sydøst - i god læ for vestenvinden - har du den store og delvist overdækkede terrasse. Grill, parasol, liggestole og havemøbler kan alt sammen frit anvendes, når livet skal nydes udendørs i den friske luft og smukke natur.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger på den populære Sarasvej øst for de maleriske fiskerhuse ved Vesterhavet, hvorfra man tidligere drog ud på havet for at fiske til livets opretholdelse. Idag er der stadigvæk mindre fiskerbåde - de såkaldte pramme - på stranden i Stenbjerg, men disse benyttes kun til hobbybrug. Længere mod øst ligger selve byen Stenbjerg med få fastboende og en mindre portion sommerhuse til fritidsbrug. Handelslivet begrænser sig til Krohavens Camping og den populære Stenbjerg Kro. I Stenbjerg er du tæt på naturen og Vesterhavet. Ca. 5 kilometer længere mod nord finder du nabobyen Nr. Vorupør med et helt andet liv og udbud af indkøbsmuligheder, spisesteder og aktivitetsmuligheder. En kombination som mange holder af, hvorfor de få sommerhuse i Stenbjerg, som udlejes, er meget populære.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Sydthy Svømmebad, Hurup) hele året!

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning tilladt: Nej
Boligareal: 74 m2
Grundareal: 1400 m2
Opført: 1986 
Afstande:
Vandet: 1,4 km
Indkøb: 3 km
Restaurant: 890 m
Golfbane: 14,1 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.777,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.777,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.586,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.586,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:7 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 7. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
VandrevenligJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen