- samlet udbud af sommerhuse i Klitmøller
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Klitmøller  /  Klitmøller - Michel Broes Vej 17
<<Tilbage

Hus nr.  28095348 - Klitmøller - Michel Broes Vej 17

Beskrivelse
Lækkert og meget velholdt swimmingpoolhus med absolut top beliggenhed i Klitmøller i Thy.
Dette sommerhus er meget populært og perfekt for dig, som både ønsker alt i komfort, høj kvalitet samt en god beliggenhed. Sommerhuset er rummeligt og har god plads til to familier.

Indretning
Sommerhuset er i et plan og er praktisk indrettet med et stort opholdsrum med god spiseplads, der hænger sammen med et veludstyret køkken. Med 3 soverum med dobbeltsenge og et soverum med 4 køjesenge samt 2 badeværelser med brusereog gulvvarme er sommerhuset velegnet til to familier, som gerne vil tilbringe ferien sammen. Alt i sommerhuset er velholdt og i bedste stand, her er både brændeovn og trådløst internet med 60/60 fibernet forbindelse, så hyggen er sikret. Ved en gennemgående renovering af sommerhuset er der blevet plads til tre ovenlysvinduer, som giver et dejligt lysindfald; ved samme lejlighed er der installeret et luft-til-varmesystem, lagt nyt tag og sørget for ekstra isolering, altsammen forbrugsbesparende tiltag.

Poolrum
Det centrale og mest populære rum i sommerhuset er det store poolrum, som udover bassinet også indeholder sauna, spabad og et spændende romersk dampbad. Rummet er usædvanligt flot indrettet med vægmalerier og flotte klinker omkring spabadet.
Pool størrelse:
L 5,5 x B 2,95 x D 1,1 m.

Udendørs
Luksussommerhuset ligger på en af de absolut bedste placeringer i Klitmøller tæt på indkøbsmuligheder, spisesteder og det charmerende miljø ved landingspladsen og de gamle fiskerhuse. Sommerhuset ligger i rolige og natursmukke omgivelser, og der er kun et stenkast til det brusende Vesterhav. Rolige omgivelser og flot natur. Hele året rundt kan de herlige omgivelser og den friske luft nydes fra den delvist overdækkede og helt aflukkede terrasse, som omgiver huset mod syd og vest.

Beliggenhed
Thy er området mellem Limfjorden og Vesterhavet, hvor Vestjylland bliver til Nordjylland. Her tilbyder vi Danmarks første og største nationalpark - Nationalpark Thy og en perlerække af små hyggelige kystbyer ved Vesterhavet - Agger, Lyngby, Stenbjerg, Vorupør, Lild Strand og naturligvis den nok mest kendte Klitmøller. Her kan du bare slappe af og nyde den usædvanligt smukke natur, eller du kan være aktiv og cykle, vandre, fiske surfe, spille golf eller besøge en af områdets talrige små og store seværdigheder.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

Generel information:
Personer: 10 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 161 m2
Grundareal: 1300 m2
Opført: 1990 
Renoveret: 2015 
Afstande:
Vandet: 210 m
Indkøb: 200 m
Restaurant: 780 m
Golfbane: 3,6 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.500,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.500,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 12.834,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  12.834,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
PoolJa
SpabadJa
DampkabineJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:66 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:94 kWh
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
BørnevenligJa
HundevenligJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen