- samlet udbud af sommerhuse i Nr. Vorupør / Nørre Vorupør
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Nr. Vorupør / Nørre Vorupør  /  Vorupør - Fiskervej 147
<<Tilbage

Hus nr.  28095340 - Vorupør - Fiskervej 147

Beskrivelse
Populært og meget charmerende sommerhus med central beliggenhed i Nr. Vorupør i Thy.

Indretning
Sommerhuset er hyggeligt med træ på gulve, vægge og lofter i hele huset. Det er meget velholdt, og der er løbende suppleret med alle moderne faciliteter. I det store opholdsrum er der fladskærms-TV, varmepumpe og brændeovn samt gratis ubegrænset Wi-fi fibernet med hastighed på 60/60 MB. Køkkenet er veludstyret med alt hvad der behøves og naturligvis opvaskemaskine. To gode soverum med hver 2 x 2 køjer og dertil et rummeligt forældresoveværelse med dobbeltseng og god skabsplads. Fra dette store soverum er der adgang til husets ene badeværelse, som udover gulvvarme og bruser også har adgang til sauna og sommerhusets vaskemaskine. Det andet badeværelse, ligeledes med gulvvarme og bruser, ligger i den anden ende af sommerhuset tæt på de to soverum med køjesenge. Alt i sommerhuset er yderst velholdt. Her har du et sted, hvor man hurtigt føler sig til rette og slapper helt af.

Udendørs
Sommerhuset har en stor og åben terrasse mod øst ved husets indgang. Her er der god læ og mulighed for morgen- og formiddagssol. Med direkte adgang fra sommerhusets opholdsrum og mod syd er der adgang til yderligere en terrasse, som er helt aflukket, så der er styr på de mindre børn, og dertil er delvist overdækket. Her er der også god læ og masser af privatliv. Du har naturligvis både havemøbler, liggestole og grill til rådighed. På sommerhusets grund er der gynge og sandkasse, og huset er hos Feriepartner klacificeret som værende specielt småbørnsvenligt, idet der også i huset er barneseng, højstol og vaskemaskine. Sommerhuset ligger på en plænegrund med god plads til leg og boldspil centralt i Nr. Vorupør. Huset ligger ikke i 1. række ud til Fiskervej men i 2. række.På den anden side af huset har du det store grønne naturområde, som er anlagt mellem sommerhusene på Fiskervej på den ene side og Nordsøvej på den anden side.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger i praktisk gåafstand fra alt i den charmerende ferieby. Indkøb, spisesteder og de mange aktivitetsmuligheder. I Vorupør kan du besøge Vorupør Lys og støbe dine egne lys, du kan ride en tur på stranden på islandske heste, spille minigolf eller tennis. Når roen har sænket sig,og der skal ske andet end blot at slappe af og nyde den pragtfulde natur, så behøver du aldrig kede dig her. Mod vest har du Vesterhavet og til alle andre sider er dette sommerhus omgivet af Nationalpark Thy.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Sydthy Svømmebad, Hurup) hele året!

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning tilladt
Boligareal: 89 m2
Grundareal: 1000 m2
Opført: 1969 
Renoveret: 1987 
Afstande:
Vandet: 980 m
Indkøb: 490 m
Restaurant: 870 m
Golfbane: 11 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.656,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.656,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.844,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.844,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:66 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:9 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:25 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
BørnevenligJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen