- samlet udbud af sommerhuse i Dueodde Ferieby
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Bornholm  /  Sydbornholm  /  Dueodde  /  Dueodde Ferieby  /  Dueodde - Dueodde Feriepark 31
<<Tilbage

Hus nr.  29549235 - Dueodde - Dueodde Feriepark 31

Beskrivelse
Ferielejlighed beliggende tæt på den fine hvide badestrand ved Dueodde. Lejligheden er beliggende på en naturgrund og er bygget i 1980, men renoveret i 2006. Til lejligheden hører en stor, åben terrasse med havemøbler. Indvendig er vægge og lofter holdt i helt hvide farver, således at lejligheden fremstår lys og indbydende. Trægulve. Sovepladserne fordeler sig på 2 separate soveværelser, hver med 1 dobbeltseng. Fra det ene soverum er der udgag til træterrasse. Endvidere dobbelt sovesofa i stuen. Badeværelset er indrettet med bruseniche. Åbent køkken med 2 kogeplader, køleskab med frostboks, mikrobølgeovn og miniovn. Stuen er indrettet med TV tilsluttet fællesantenne med danske kanaler og tyske kanaler, radio og DVD-afspiller samt udgang til terrassen. Til lejligheden hører et dejligt fællesareal med bl.a. stor udendørs swimmingpool og mindre børnebassin (opvarmet i sæsonen). I fællesbygningen er der stort svømmebassin, en sauna og et fitnessrum til fri afbenyttelse. Bemærk, at disse fællesaktiviteter kun er tilgængelige fra medio maj til og med uge 42. Fitnessrummet byder på diverse motionsredskaber. Fælles vaskemaskine og tørretumbler kan frit benyttes. Udendørs findes tennisbane og legeplads med sandkasse, gynge og legehus til børnene. Petanquebane til fri benyttelse. Rekvisitter til banerne skal medbringes. Ferielejligheden er et rigtig godt udgangspunkt for udflugter i området, der for uden en 18-hullers golfbane på Dueodde byder på lange hvide sandstrande og en svømmehal samt flere restauranter. Lejligheden ligger blot 3 km fra Snogebæk, der i sæsonen byder på et nærmest sydlandsk leben med chokoladefabrik, økologisk isudsalg, flere restauranter i forskellige prislag og et supermarked. Den specielle øhavn i Snogebæk er et kapitel for sig, hvor lystsejlere gerne finder en ledig plads. Alt i alt et dejligt feriested for den aktive familie, der sætter pris på fred og ro og afstressende aktiviteter.
Generel information:
Personer: 6 
Internet: Nej
Husdyr: Ja
Husdyr: 1 
Ferielejlighed
Boligareal: 45 m2
Opført: 1980 
Renoveret: 2006 
Afstande:
Vandet: 250 m
Indkøb: 3 km
Hav: 250 m
Koncepter:
Miniferie
Dette sommerhus kan bookes til en miniferie og forlænget weekend hele året.

Med konceptet miniferie får du fleksibilitet og du kan leje sommerhus til ophold på mindre end en uge i 2-6 nætter, så det passer til dine ønsker og behov.

Vær opmærksom på, at der i højsæson kan være begrænsninger i muligheden for at booke en miniferie og at der kan være huse som tidligst kan bestilles til en miniferie 4 uger før ankomst.

I søgeboksen kan du søge efter miniferie. Når opholdets periode og længde er valgt, vises mulige ankomstdage og du kan således se pris og ledighed for den valgte periode.
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest normale ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.469,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.469,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.590,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.590,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Antal elkogeplader:
OvnJa
MikroovnJa
Soverum
Soverum:
Sovepladser i dobbeltsenge:
Sovesofa (dobbelt):
Bad/toilet
Badeværelser:
Antal toiletter:
BrusenicheJa
Wellness
Fælles indendørs swimmingpool (indtil 20. okt. 2017)Ja
Fælles indendørs swimmingpool19. maj 18 - 19. okt. 2018Ja
Indendørs faciliteter
TV:
> 3 danske kanalerJa
0-3 tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
RadioJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
P-plads ved husetJa
TerrasseJa
Diverse information
Udbyders stjernevurdering 1-5:
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
  
  <<Tilbagetil toppen