- samlet udbud af sommerhuse i Højer
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Sydjylland  /  Sydvestjylland  /  Højer  /  Højer - Emmerlev Klev 6, lejl. 504
<<Tilbage

Hus nr.  29475729 - Højer - Emmerlev Klev 6, lejl. 504

Beskrivelse
Med direkte udsigt over Nationalpark Vadehavet, bygget i 1996 og renoveret i 2011, ligger dette 240 m2 store feriehus. Huset ligger ca. 30 km fra Rømø, 10 km fra Schackenborg Slot og 100 km fra Legoland. Huset består af 4 tidligere selvstændige lejligheder på hver 40m2, hvor stuen nu er lavet om til kombineret køkken og soveværelse. Desuden hører et stort fællesareal på 80m2 til, som indeholdendre kombineret køkken/opholdsstue, billiardrum og 2 badeværelser. Ligeledes er der selvstændig wellness-afdeling på 40 m2 med 6 pers. spa (standvand), sauna, romersk dampbad og solarium til rådighed. Hver af de 4 ens indrettede soveafdelinger er velegnet til 4 voksne og 1 barn og består af: Badeværelse med opvarmet flisegulv og bruser. Køkkenet er med opvaskemaskine og mikrobølgeovn, 2 kogeplader, lille køleskab. Det ene soveværelse, hvorfra der er udgang til en åben terrasse med havemøbler, og med udsigt til Vadehavet, indeholder TV med dansk/tyske programmer samt 2 enkeltsenge til 2 personer. I dette soveværelse er der ligeledes hønsestige til hems, med soveplads til 1 barn. Det andet soveværelse er med dobbeltseng. Fra alle 4 soveafdelinger på 1. sal er der gangareal som er forbundet til køkken/spiseafdelingen. I gangarealet findes der bordfodbold og Airhockey. I køkken/spiseafdelingen med plads til 22-26 spisende personer, er der stort køkken med indbygningsovn, 4 kogeplader, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, stort køleskab og stor fryser, 80 liter. Igen en hønsestige til hems med 2 sovepladser til børn. Der er stort fladsskærms-TV med Nintendo Wii (spil medbringes). Billiardrum i direkte tilknytning hertil, samt 1 soveværelse med dobbeltseng, og 2 badeværelser, begge med bruser. Af yderligere udstyr kan gratis trådløs internetforbindelse nævnes (computer skal medbringes) kode er i huset. Vaskemaskine og tørretumbler imod møntbetaling. Høj barnestol og barneseng til fri afbenyttelse. Udenomsareal på 8000m2 med 2 gynger, sandkasse og fodboldbane. Bemærk: Swimmingpoolen på den nærliggende campingplads kan benyttes mod betaling.
Generel information:
Personer: 22 
Internet: Nej
Husdyr: Ja
Husdyr: 3 
Sommerhus
Boligareal: 300 m2
Grundareal: 8000 m2
Opført: 1996 
Renoveret: 2011 
Udlejning til ungdomsgrupper frabedes
Afstande:
Vandet: 100 m
Indkøb: 3 km
Hav: 100 m
Vadehavet: 100 
Koncepter:
Miniferie
Dette sommerhus kan bookes til en miniferie og forlænget weekend hele året.

Med konceptet miniferie får du fleksibilitet og du kan leje sommerhus til ophold på mindre end en uge i 2-6 nætter, så det passer til dine ønsker og behov.

Vær opmærksom på, at der i højsæson kan være begrænsninger i muligheden for at booke en miniferie og at der kan være huse som tidligst kan bestilles til en miniferie 4 uger før ankomst.

I søgeboksen kan du søge efter miniferie. Når opholdets periode og længde er valgt, vises mulige ankomstdage og du kan således se pris og ledighed for den valgte periode.
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest normale ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 6.229,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.229,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 18.450,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  18.450,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Antal elkogeplader:
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser størrelse:50 l.
OpvaskemaskineJa
Soverum
Soverum:
Sovepladser i enkeltseng:
Sovepladser i dobbeltsenge:10 
Sovepladser madras:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
Badeværelser:
Antal toiletter:
BrusenicheJa
Gulvvarme på badeværelseJa
Wellness
SpabadJa
Indendørs standvandsspa (antal personer):
SolariumJa
Indendørs faciliteter
TV:
RadioJa
Nintendo WiiJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
P-plads ved husetJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Udbyders stjernevurdering 1-5:
Havudsigt fra ferieboligenJa
NaturgrundJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
  
  <<Tilbagetil toppen